Sælg din Samling

Vil du have solgt din Magic eller Pokemon samling?

Har du fundet din gamle kortsamling frem eller bruger du dem blot ikke mere, så er det måske på tide at få dem omsat til noget andet. Vi køber alle former for Magic og/eller Pokemon samlinger og ingen er for store eller små. Vi er interesseret i alt fra bulk, enkeltkort, sealed produkter og graded kort.

En tryg og enkel måde at gøre det på


Hos The Card Collective guider vi dig igennem processen fra start til slut og hjælper med alt fra prissætning til overlevering af kortene. Vi ved hvor svært det kan være at overskue ens samling. Især hvis man ikke har været inde i spillet i lang tid. Hos os er det vigtigt du får en god oplevelse og kan føle dig tryg igennem det hele. Derfor er du også altid velkommen til at kigge forbi.

Derudover er vi specialister i dyre kort og samleobjekter. Så har du noget utrolig sjældent eller dyrt, så er vi interesserede.

 

The Card Collective


Ingen samling er for lille eller stor. Vi kigger på det hele!

 

Hvordan gør du?

For at sælge kort hos os har du to valgmuligheder. De to muligheder er lavet, så du selv kan bestemme hvad du har mest lyst til.

 

Buylist - Du kan bruge vores buylistfunktion og gøre det hele selv fra din computer i dit eget tempo. Her indtaster du selv dine kort og kan dermed se hvor meget vi betaler for hvert enkelte kort. Du kan læse mere om vores buylist lige her.

 

Send os en e-mail - Hvis du vil slippe for alt besværet kan du blot sende os en e-mail til info@thecardcollective.dk og skrive, at du er interesseret i at sælge din samling. Så vil du blive guidet i, hvordan det er nemmest for dig at sælge din samling.

 

 

Få pengene for din samling direkte ind på kortet - Eller vælg Store credit.

 

Er du usikker på hvad du har eller ikke ved så meget om enten Magic eller Pokemon, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik Spilforsyningen, Bispensgade 34, 9000 Aalborg. Her er du altid velkommen til en snak og se hvordan vi gør.

 

Hvad betaler vi?

 

Hos The Card Collective vælger du selv om du vil have din udbetaling i kontanter/bankoverførsel eller store-credit. Og vælger du store-credit får du selvfølgelig en endnu bedre pris så du kan købe en masse andre fede produkter! Så bruger du alligevel ikke dine gamle kort mere eller har du fået en ny hobby så er det her altså en oplagt mulighed for at få byttet det gamle med det nye. 

Som udgangspunkt betaler vi mellem 50%-80% af salgsprisen for kort. Prisen er udregnet efter hvad kortene sælger for og hvor hotte kortene er. Jo mere interessant et kort er, jo bedre end pris er vi også villige til at betale. Her skal vi også tage højde for standen på kortene. Især ved dyre kort er standen meget vigtig. 

 

Betaling sker umiddelbart efter vi har modtaget og tjekket kortene så vi er sikre på de lever op til forventningen baseret på din indsendte buylist eller email. Skulle der være nogen problemer, så tager vi hurtigt kontakt og få dem løst bedst muligt for begge parter. 


Ved aftale af køb har du mulighed for at indlevere din samling i vores butik i Aalborg, Bispensgade 34. Alternativt kan vi også sende dig en GLS pakkelabel, så det eneste du skal gøre er at pakke din samling og indlevere den i en GLS pakkeshop. Vi betaler for fragten og udfylder de nødvendige fragtoplysninger.
Skal du have sendt din samling tilbage er det dog på egen regning.

 

Vil du bare have vurderet din samling?

Har du brug for en professionel vurdering af din samling til eksempelvis at fremlægge for dit forsikringsselskab eller bank så tilbyder vi også dette. En vurdering koster et fast gebyr på 250kr + 150kr for hver påbegyndte time der bruges på at gå gennem din samling. Hvis f.eks din forsikring har efterspurgt en vurdering og bevis, så kan vi hjælpe.

Du kan vælge mellem at vi foretager en grunding gennemgang eller lave et hurtigere overslag på værdien af din samling.

   

 
Vi er altid klar til at vurdere din samling.