Mød os til Copenhagen Gaming Week!

Copenhagen Gaming Week er Danmarks nye, episke og internationale festival for alt, der handler om gaming og esport! Her er der ligeledes fundet plads til samlekorthobbyen, da Nordic Card Show bliver en del af eventet, så vi er naturligvis også at finde i Bella Centeret d. 13. og 14. januar!

Vi medbringer alt det vi plejer, og en masse nye og spændende kort! Vi har fx lige fået en hel stak Pokémon-kort tilbage fra grading hos PSA, så dem vil du have mulighed for at se for første gang til Copenhagen Gaming Week! Skal du sikre dig nogle af dem allerede nu, kan du tage et kig på alle vores Graded Pokémon-kort.

I denne video kan du høre Peter fortælle mere om, hvorfor Copenhagen Gaming Week x Nordic Card Show er et fedt koncept, samt høre mere om, hvad vi tager med at spændende sager!

Nogle af de største højdepunkter fra 2023 var uden tvivl alle de events, vi var til, hvor vi havde muligheden for at møde mange af vores kunder og snakke med en masse passionerede samlere. Det er så fedt at kunne dele vores hobby med jer alle sammen! Hvis du vil høre mere om, hvilke ting fra 2023, som vi var gladest for, så hop ind og følg os på TikTok! Her giver Peter og Jacob deres bud på årets højdepunkter, og derudover tager de en snak om, hvilke produkter og kort fra 2023, der har været mest overhyped.

Slutteligt vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der handler med og, læser vores blog, og støtter vores virksomhed. Uden jer var det ikke muligt at drive vores webshop og arbejde med vores passion og hobby - I er fantastiske!

Vi glæder os til at se endnu mere til jer i 2024!