Kortsigtet - En podcast med samlekort i sigte

Kortsigtet - en podcast med samlekort i sigte

 

Er du interesseret i samlekort som investering eller er du en passioneret samler som elsker at finde nye kort til din samling? Kortsigtet er en ny podcast med fokus på samlekort og er din guide gennem en verden af sjældne kort, sjove historier og viden om det at investere i samlekort eller fuldende din samling. I podcasten vil du opleve Peter, Jacob og Mikkel dele deres viden, sjove historier og hot takes på forskellige emner.

Tag med os på rejsen gennem samlekortenes magiske univers, hvor vi deler vores egne oplevelser og ekspertråd samt laver spændende interviews med kendte stemmer fra samlekort-verdenen. Vores primære fokus og viden er indenfor Magic: the Gathering, Pokémon og sportskort, men vi kommer selvfølgelig også til at gå i dybden med andre spændende emner.

Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren samler, så håber vi på at kunne udvide din horisont inden for området. Kortsigtet er en podcast, hvor vi sætter fokus på alt det, der gør samlekort til den fantastiske hobby, den er og hvorfor den er eksploderet så meget i nyere tid.

Så slå dig ned, bland dine kort, og lad os gå på opdagelse sammen i Kortsigtet!

Du kan lytte til Kortsigtet på både Spotify og YouTube ved at klikke på hyperlinksene, eller knapperne i toppen af dette blogindlæg, så bliver du ført videre til din foretrukne tjeneste 😉

Tak fordi du lytter med 💙
Du kan også lytte til første episode lige her, og se om det er noget for dig